ZZP hypotheek

ZZP Hypotheek

Een hypotheek als ZZP-er? Bij ons staat u er nooit alleen voor. Ook bij minder dan 3 jaarcijfers!

Als ZZP-er staat u er vaak alleen voor. Zeker bij een bank als u niet over voldoende jaarcijfers beschikt of schommelingen hebt in uw inkomen. Bij ons staat u er nooit alleen voor. We bekijken al in het gratis adviesgesprek heel serieus uw situatie. Als we vervolgens met elkaar in zee gaan, dan vragen we u wel heel veel informatie, maar het resultaat zal dan in meer dan 90% van de gevallen positief zijn.

Een ZZP-hypotheek lukt bij ons vaak wél

Een ZZP-hypotheek is voor ons hetzelfde als elke andere hypotheek, maar banken kijken daar vaak anders tegenaan. Ze willen uw cijfers niet eens bekijken, of ze bekijken ze wel, maar hebben niet de mogelijkheid uw cijfers uitgebreid te analyseren. Onze experts doen dat wel! Ze maken een bedrijfsanalyse van uw onderneming en van daaruit berekenen zij een reëel toetsinkomen. Wij kennen de richtlijnen voor ZZP-ers van de verschillende geldverstrekkers. Het rapport sturen we naar de hypotheekverstrekker die het beste bij uw situatie past. Omdat we al bijna 15 jaar bestaan kennen banken ons goed en hebben we eigenlijk altijd een positief resultaat.

Bekijk ook eens de reacties van ondernemers die u voorgingen

Zoals gezegd zijn velen u al voorgegaan. We vinden het leuk u te wijzen op alle positieve reacties op Independer van ZZP-ers en andere ondernemers waarvoor wij een hypotheek hebben verzorgd. Vele tienen en negens en daar zijn we best trots op. Deze referenties spiegelen ook het succes dat we voor u kunnen boeken. Maak daarom eens een afspraak voor een vrijblijvend en gratis inventarisatiegesprek.

 

Bent u korter dan 3 jaar zelfstandig en wilt u een hypotheek met NHG? Klik dan hier.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs 
voor een gratis adviesgesprek of bel 024-7503462

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Independer Hypotheekcentrum voor Ondernemers


Gratis inventarisatie

Wilt u weten of u als ondernemer een hypotheek kunt krijgen? Maak geen onnodige kosten. Wij berekenen gratis uw toetsinkomen. Binnen 2 dagen uitsluitsel! 


Maak direct een afspraak


Wilt u dat wij u bellen?

Vereist
Vereist
Vereist
Zeer aan te bevelen. Als zelfstandig ondernemer wordt er eigenlijk nergens anders naar je geluisterd. Je persoonlijke verhaal is erg belangrijk als zelfstandige. HCvO luistert naar uw situatie en werkt hard om om de financiën voor u te regelen. Wij hadden eigenlijk de hoop al bijna opgegeven. Krijgt u geen hypotheek, probeer zeker HCvO.

Wilfred Stijger
over HCvO, Independer
Lenen als ZZP-er: bekijk hier de mogelijkheden

Lenen als ZZP-er

Wat kunt u lenen als ZZP-er? Wat zijn de mogelijkheden? Meer...

Ondernemershypotheek: bij ons lukt het wel

Onze werkwijze

Bekijk onze werkwijze in deze video. Bekijk...

Makkelijk: video conference

Praat met ons via uw laptop. Ook in de avonduren. Lees meer...