Hypotheek voor ZZP

Over ons

Hypotheekcentrum voor ondernemers richt zich puur op ondernemers en hypotheekverstrekking. Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Hypotheek voor bedrijfspand of privéwoning

Het Hypotheekcentrum voor Ondernemers is specifiek gericht op hypotheken voor ondernemers. Dat kan een hypotheek zijn voor een woonhuis, woon-bedrijfspand of een woon-winkelpand. In alle gevallen zorgen onze specialisten ervoor dat u als ZZP-er, zelfstandige, DGA of freelancer een hypotheek kan krijgen die bij u past. Vraag om onze gratis inventarisatie als u wilt weten of een hypotheek in uw situatie haalbaar is. In meer dan 90% van de aanvragen die wij doen, hebben wij succes.

NHG voor (startende) ZZP

Sinds 2016 is het ook voor een startende ZZP-er mogelijk om een hypotheek met NHG af te sluiten. Hypotheekcentrum voor Ondernemers kan u hierover informeren en samen met u de meest voordelige hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie afsluiten. 

Hypotheekcentrum voor ondernemers is volstrekt onafhankelijk

Ofschoon we dagelijks contact hebben met vele banken, werken we volledig onafhankelijk. We kijken altijd naar het beste aanbod voor u. We vinden het namelijk belangrijk dat u niet alleen uw droomwoning kunt kopen, maar zeker ook dat u daar jarenlang zonder financiële problemen in kan wonen en werken.

Door onze bedrijfsanalyse krijgt u wél een hypotheek

Onze bedrijfsanalyse is de basis van ons succes voor u. Deze analyse maakt het in vrijwel alle gevallen mogelijk een hypotheek voor u te krijgen. Onze bedrijfsanalyse geeft een goede onderbouwing van het benodigde toetsinkomen die noodzakelijk is voor de hypotheek. Tevens onderbouwen we de belangrijkste onderdelen die een rol spelen in het beoordelingsproces. Onze bedrijfsanalyse is de reden waarom banken u door onze bemiddeling juist wel een hypotheek verstrekken.

Onze adviseurs 

Herman.png

Herman van Houten

Herman is oprichter van het Hypotheekcentrum voor Ondernemers. Hij is een doorgewinterd hypotheekspecialist en heeft bij diverse banken en hypotheekverstrekkers gewerkt. Zijn specialisme in ondernemers- en ZZP-hypotheken en financiële zaken maken hem een graag geziene expert bij radio- en tv-programma's.
ellen.png

Ellen Brentjens

Ellen werkt sinds 2007 bij Hypotheekcentrum voor Ondernemers. Zij geeft als hypotheekspecialist leiding in ons kantoor in Nederweert. "Bij veel hypotheekverstrekkers ben je vaak alleen maar een nummer. Bij ons is dat nooit het geval. Een hypotheek sluit je immers niet dagelijks af. Juist door een persoonlijke situatie te doorgronden komen we veelal tot een veel beter resultaat."
angela.png

Angela Knaken

Angela werkt sinds 2005 bij Hypotheekcentrum voor Ondernemers. Naast haar werk als hypotheekspecialist voor ondernemers geeft zij leiding aan de binnendienst-medewerkers. 

Voor haar geldt het adagium: "Een goed financieel advies staat of valt met het vermogen je in te leven in je klant."

Angela is onafhankelijk hypotheekadviseur van de maand geweest. Lees hier het interview met haar. 

 


ZZP-ers en hypotheek

ZZP-ers aan het woord

Lees het verhaal van ZZP-ers Samira en Robin. Lees meer...

ZZP en hypotheek: bekijk de film

Hypotheek aan ZZP-ers

Bekijk het filmpje van RTL over hypotheek aan ZZP-ers. Bekijk...

Hypotheek voor zelfstandigen, bereken het hier

Inkomen bepalen. Zo doet u dat.

Uw inkomen bepaalt uw hypotheek. Lees meer...