Onze bedrijfsanalyse opent de deuren voor u

Onze bedrijfsanalyse is een waardevol document dat hypotheekverstrekkers gebruiken om uw toetsinkomen te bepalen. Het is een zeer uitgebreid rapport dat we opstellen op basis van de meest relevante gegevens over uw bedrijf. In de bedrijfsanalyse verstrekken wij informatie over u als ondernemer (ZZP'er, freelancer, zelfstandige), over uw onderneming en uw branche. We nemen er een grondige financiële analyse in op van de historische cijfers en de toekomstverwachting (prognose) van uw onderneming. Aan de hand van deze analyse komen we heel onderbouwd tot een toetsinkomen op basis waarvan de hypotheekverstrekker volgens ons een hypotheek kan verlenen.

Een toegevoegde waarde voor de slagingskans van de hypotheekaanvraag voor ZZP-er en zelfstandig ondernemer

Door deze uitgebreide bedrijfsanalyse wordt de kans op een hypotheek voor u als zelfstandig ondernemer of zzp-er aanzienlijk vergroot. In veel gevallen kunnen we er zelfs gunstigere voorwaarden voor u mee bedingen en vaak ook een hogere hypotheek dan u zonder deze analyse zou krijgen. We bieden de bedrijfsanalyse samen met de financieringsaanvraag aan de geldverstrekker aan. Hierdoor krijgt de beoordelaar van de geldverstrekker een volledig beeld van uw situatie en hoeft hij niet alleen op basis van cijfers een (eigen) beeld te vormen. Immers: jaarcijfers alleen zeggen toch helemaal niets over u en uw onderneming!

Met onze bedrijfsanalyse krijgt u vaak wél een hypotheek, ook als u minder de 3 jaar zelfstandig ondernemer bent of ZZP-er

De bedrijfsanalyse die wij maken is dus een heel waardevol document. In de reviews op Independer kunt u lezen dat het werkelijk zo is, dat ondernemers die bij andere hypotheekadviseurs aanklopten geen hypotheek konden krijgen. Met onze inspanningen, berekeningen en taxaties lukt het in vrijwel alle gevallen wel. Zelf als u minder dan 3 jaar zelfstandig ondernemer of ZZP-er bent. En tegen dezelfde voorwaarden als u via de 'normale' weg zou krijgen. Voor deze bedrijfsanalyse rekenen we wel een extra bijdrage die afhankelijk is van de rechtsvorm van uw onderneming en de complexiteit daarvan. Maar dan heeft u wel de zekerheid dat u uw gewenste woning kunt kopen. Zie ons Dienstverleningsdocument voor de kosten van de Bedrijfsanalyse.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs 
voor een gratis adviesgesprek of bel 024-7503462

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Independer Hypotheekcentrum voor Ondernemers


Gratis inventarisatie

Wilt u weten of u als ondernemer een hypotheek kunt krijgen? Maak geen onnodige kosten. Wij berekenen gratis uw toetsinkomen. Binnen 2 dagen uitsluitsel! 


Maak direct een afspraak


Wilt u dat wij u bellen?

Vereist
Vereist
Vereist
Hypotheek voor DGA

DGA-hypotheek

Hoe wordt de DGA-hypotheek beoordeeld? Lees meer...

Hypotheek voor zelfstandigen, wat zijn onze kosten?

Bemiddelingskosten

Welke kosten berekent HCvO voor bemiddeling? Lees meer... 

Ondernemershypotheek? 90% slagingskans bij Hypotheekcentrum voor Ondernemers

Meer dan 90% slagingskans

90% slagingskans om een hypotheek te krijgen. Lees meer...