Hypotheek voor ondernemers

Ondernemer en hypotheek

Banken staan niet te trappelen om ondernemers te helpen aan een hypotheek

Als ondernemer is het een stuk lastiger een hypotheek te krijgen dan als particulier. Het beoordelen van een jaarrekening vereist meer kennis en tijd dan het beoordelen van een loondienstinkomen. Banken zullen daarom uw jaarcijfers opvragen van de laatste 3 jaar. Ze kijken naar uw eigen vermogen: zit daar een daling of juist een stijging in? Ze kijken naar de winst: schommelt deze of zit er een stijgende lijn in? Ze hebben echter niets meer dan deze cijfers en weten vaak niet eens wie u bent en wat u precies doet in uw onderneming. Om die reden stellen ze vaak strengere normen of besteden ze er te weinig tijd aan. Zo kan het voorkomen dat u een hele lage of misschien zelfs helemaal geen hypotheek krijgt. Zeker als u nog geen 3 jaar ondernemer bent. 

Bij ons lukt een hypotheek in meer dan 90% van de gevallen wel

Als Hypotheekcentrum voor ondernemers kunnen we u juist wél helpen. Binnen 2 dagen na onze gratis inventarisatie weet u waar u aan toe bent. Al bijna 15 jaar regelen we voor ondernemers zoals ZZP-ers, freelancers, artiesten, acteurs en andere zelfstandigen de hypotheekaanvraag. Wij kijken echt naar u als ondernemer en zoomen diep in op uw bedrijf, u als persoon, uw werk en natuurlijk uw cijfers. Vanuit deze bedrijfsanalyse ontstaat een goed onderbouwd (hoger) toetsinkomen op basis waarvan de hypotheekverstrekker in meer dan 90% van de gevallen u wél een hypotheek geeft. Bekijk hier wat u op basis van uw huidige cijfers kunt lenen.

Onafhankelijk en de best mogelijke hypotheek voorwaarden

Als Hypotheekcentrum zijn we volstrekt onafhankelijk van banken. U hoeft ook niet bang te zijn dat u mindere voorwaarden krijgt of hogere rentes. Wij zorgen ervoor dat u de best mogelijke voorwaarden voor uw hypotheek krijgt: dezelfde voorwaarden als een particulier die zou krijgen. U zult bovendien merken dat wij echt onze uiterste best doen voor u. Kijk gerust eens naar de reviews van Independer om te lezen hoe ondernemers die u zijn voorgegaan ons werk waarderen. 

Inventarisatie en adviesgesprek over hypotheek zijn gratis

Wij vinden dat u pas iets moet gaan betalen als wij ook daadwerkelijk u kunnen helpen met uw hypotheek. Daarom inventariseren we eerst de mogelijkheden aan de hand van enkele vragen die we u stellen. Vanuit dit gratis adviesgesprek kunnen we u vervolgens aangeven of we kansen zien om voor u wél een (hogere) hypotheek te regelen. Is dat het geval dan kunt u besluiten ons de opdracht te verstrekken. 


Bedrijfspand of beleggingspand financieren

Wilt u uw bedrijfspand of beleggingspand financieren? Klik dan hier.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs 
voor een gratis adviesgesprek of bel 024-7503462

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Independer Hypotheekcentrum voor Ondernemers


Gratis inventarisatie

Wilt u weten of u als ondernemer een hypotheek kunt krijgen? Wij zoeken dat gratis voor u uit. Binnen 2 dagen! 


Maak direct een afspraak


Wilt u dat wij u bellen?

Vereist
Vereist
Vereist
De adviseur heeft ons buitengewoon geholpen. Waar de Rabobank niets kon doen, omdat ik ondernemer ben, hebben we nu een fantastisch huis. (Bijna) dag en nacht stonden ze klaar, alle afspraken werden nagekomen, elk telefoontje werd beantwoord of gepleegd als dit beloofd werd. Geen vraag was te veel.... dit kom je maar zelden tegen!

Jasper Grootveld
over HCvO, Independer
Korter dan 3 jaar zelfstandig en toch een hypotheek

Korter dan 3 jaar zelfstandig:

kan ik een hypotheek krijgen? Lees meer...

Lenen als ZZP-er: bekijk hier de mogelijkheden

Lenen als ZZP-er

Wat kunt u lenen als ZZP-er? Wat zijn de mogelijkheden? Meer...

Hypotheek voor DGA

DGA-hypotheek

Hoe wordt de DGA-hypotheek beoordeeld? Lees meer...