Hypotheek voor ondernemers

Ondernemer en hypotheek

Banken staan niet te trappelen om ondernemers te helpen aan een hypotheek en vaak maakt u onnodige kosten. Niet bij ons....

Als ondernemer is het een stuk lastiger een hypotheek te krijgen dan als particulier. Het beoordelen van een jaarrekening vereist meer kennis en tijd dan het beoordelen van een loondienstinkomen. Veel banken besteden de beoordeling daarom uit aan experts. Dat betekent dat u al kosten maakt zonder dat u weet of de gewenste hypotheek voor u wel haalbaar is. Wij hebben experts in huis die u dat binnen 2 dagen kunnen vertellen en het kost u niets. Zo weet u nagenoeg zeker of een hypotheek mogelijk is. Maak dus direct een afspraak.

Meer lenen door de bank te zoeken die bij u past

Als onze experts berekend hebben dat een hypotheek voor u hoogstwaarschijnlijk haalbaar is, dan kunnen we voor u aan de slag gaan. Door onze nauwe contacten met heel veel geldverstrekkers, weten we precies hoe zij denken en welke voorwaarden of garanties zij stellen. Heeft u bijvoorbeeld een BV met overwinst dan weten we welke banken daar wel of niet naar kijken. Heeft u minder dan 3 jaar een onderneming, dan heeft u wel kans op een hypotheek bij de ene bank, maar niet bij een andere. Op basis van uw gegevens kiezen wij de bank uit die precies bij uw situatie past.

Bij ons lukt een hypotheek in meer dan 90% van de gevallen wel

Als Hypotheekcentrum voor ondernemers kunnen we u dus uitstekend helpen. Binnen 2 dagen na onze gratis inventarisatie weet u waar u aan toe bent. Al meer dan 20 jaar regelen we voor ondernemers zoals ZZP-ers, freelancers, artiesten, acteurs en andere zelfstandigen de hypotheekaanvraag. Wij kijken echt naar u als ondernemer en zoomen diep in op uw bedrijf, u als persoon, uw werk en natuurlijk uw cijfers. Vanuit deze bedrijfsanalyse ontstaat een goed onderbouwd (hoger) toetsinkomen op basis waarvan de hypotheekverstrekker in meer dan 90% van de gevallen u wél een hypotheek geeft. Bekijk hier wat u op basis van uw huidige cijfers kunt lenen.

Onafhankelijk en de best mogelijke hypotheek voorwaarden

Als Hypotheekcentrum zijn we volstrekt onafhankelijk van banken. U hoeft ook niet bang te zijn dat u mindere voorwaarden krijgt of hogere rentes. Wij zorgen ervoor dat u de best mogelijke voorwaarden voor uw hypotheek krijgt: dezelfde voorwaarden als een particulier die zou krijgen. U zult bovendien merken dat wij echt onze uiterste best doen voor u. Kijk gerust eens naar de reviews van Independer om te lezen hoe ondernemers die u zijn voorgegaan ons werk waarderen. 

Inventarisatie en adviesgesprek over hypotheek zijn gratis

Wij vinden dat u pas iets moet gaan betalen als wij ook daadwerkelijk u kunnen helpen met uw hypotheek. Daarom inventariseren we eerst de mogelijkheden aan de hand van enkele vragen die we u stellen. Vanuit dit gratis adviesgesprek kunnen we u vervolgens aangeven of we kansen zien om voor u wél een (hogere) hypotheek te regelen. Is dat het geval dan kunt u besluiten ons de opdracht te verstrekken. 


Bedrijfspand of beleggingspand financieren

Wilt u uw bedrijfspand of beleggingspand financieren? Klik dan hier.

Onze adviseurs 

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Korter dan 3 jaar zelfstandig en toch een hypotheek

Korter dan 3 jaar zelfstandig:

Kan ik een hypotheek krijgen? In bepaalde gevallen is dat zeker mogelijk.. Lees meer...

Lenen als ZZP-er: bekijk hier de mogelijkheden

Lenen als ZZP-er

Wat kunt u lenen als ZZP-er? Wat zijn de mogelijkheden? Meer...

Hypotheek voor DGA

DGA-hypotheek

Hoe wordt de DGA-hypotheek beoordeeld? Lees meer...