Hogere hypotheek soms mogelijk

Op basis van mijn cijfers krijg ik een te lage hypotheek

Onze specialisten kijken echt anders naar uw cijfers dan hypotheekverstrekkers dat doen. Ze analyseren heel grondig uw omzet, winstmarge, kostenpatroon en persoonlijke uitgaven. Ze hebben direct contact met u en bekijken alle aspecten die met uw uiteindelijke inkomen te maken hebben. Op basis van al die gegevens maken zij een bedrijfsanalyse. Door onze jarenlange ervaring weten banken dat zij van ons een analyse krijgen die ze echt kunnen vertrouwen. Velen gingen u immers al voor.

Hogere hypotheek mogelijk

Omdat wij in onze bedrijfsanalyse goed kijken naar de reden van schommelingen in uw omzet en winst, kunnen we een veel realistischer beeld scheppen van uw verdiensten dan sommige andere hypotheekverstrekkers dat zullen doen. Die hebben vaak niet de expertise of tijd zich te verdiepen in deze oorzaken. Uw accountant zal immers altijd de cijfers zo opstellen dat uw winst fiscaal zo laag mogelijk gehouden wordt. Door onze bedrijfsanalyse zien hypotheekverstrekkers wat u werkelijk aan inkomen verdient. Dat kan in uw specifieke geval betekenen dat u bijvoorbeeld maandelijks hogere lasten aankunt en daardoor een hogere hypotheek kunt krijgen.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs 
voor een gratis adviesgesprek of bel 024-7503462

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Independer Hypotheekcentrum voor Ondernemers


Gratis inventarisatie

Wilt u weten of u als ondernemer een hypotheek kunt krijgen? Maak geen onnodige kosten. Wij berekenen gratis uw toetsinkomen. Binnen 2 dagen uitsluitsel! 


Maak direct een afspraak


Wilt u dat wij u bellen?

Vereist
Vereist
Vereist
Geweldige prestatie geleverd. In 2 weken tijd een hypotheek door helder en duidelijk advies van de adviseur en zijn team. Wij als ondernemers zijn erg tevreden over deze werkwijze en raden het Hypotheekcentrum voor Ondernemers bij iedereen aan.

Anoniem
over HCvO, Independer
Startende ondernemers krijgen wel een hypotheek bij ons

Startershypotheken

Ook startende ondernemers kunnen een hypotheek krijgen. Lees meer...

Hypotheek voor zelfstandigen, wat zijn onze kosten?

Bemiddelingskosten

Welke kosten berekent HCvO voor bemiddeling? Lees meer... 

Korter dan 3 jaar zelfstandig en toch een hypotheek

Korter dan 3 jaar zelfstandig:

Kan ik een hypotheek krijgen? In bepaalde gevallen is dat zeker mogelijk.. Lees meer...