Bereken mijn (ZZP) hypotheek

De hoogte van wat u kunt lenen is natuurlijk afhankelijk van uw inkomen. Voor een ZZP-er of zelfstandige/ondernemer met medewerkers is het inkomen afhankelijk van het bedrijfsresultaat. De meeste hypotheekbemiddelaars zijn niet zo blij met ondernemers, want dan moeten ze veel en lastige berekeningen maken. Ook banken en andere hypotheekverstrekkers nemen niet altijd de tijd voor een goede berekening en kijken alleen naar uw winst en hoe de markt is waarin u uw business heeft. 

Bedrijfsanalyse om uw echte inkomen te bepalen

Wij kijken veel verder en met onze bedrijfsanalyse kunnen we in veel gevallen een hoger toetsinkomen voor u berekenen. Ook als u korter dan 3 jaar ZZP-er, DGA of zelfstandig ondernemer bent, kunnen we met deze bedrijfsanalyse vaak een geschikte hypotheek voor u aanvragen. Velen zijn u al voorgegaan.

Heeft u zelf een goed beeld van uw cijfers, dan kunt u hier lezen hoe het toetsinkomen globaal berekend wordt. Is uw gemiddelde inkomen te laag is om de gewenste hypotheek te krijgen, heeft u minder dan 3 jaarcijfers die u kunt overleggen, of heeft u een incidentele dip in uw jaarcijfers, dan kunt u ons het beste even bellen, of met de button hiernaast een afspraakverzoek indienen.

 

Onze adviseurs 

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

ZZP en hypotheek: bekijk de film

Hypotheek aan ZZP-ers

Bekijk het filmpje van RTL over hypotheek aan ZZP-ers. Bekijk...

Startende ondernemers krijgen wel een hypotheek bij ons

Startershypotheken

Ook startende ondernemers kunnen een hypotheek krijgen. Lees meer...

Hypotheek voor zelfstandigen, wat zijn onze kosten?

Bemiddelingskosten

Welke kosten berekent HCvO voor bemiddeling? Lees meer...