DGA Hypotheek

Financiering bedrijfs- of beleggingspand

Hypotheekcentrum voor Ondernemers: specialist in financieringen

Hypotheekcentrum voor Ondernemers kent de wereld van de ondernemer als geen ander. Maar ook de bankwereld heeft voor ons geen geheimen. Deze combinatie zorgt ervoor dat we weten hoe banken denken en handelen en van daaruit u heel goed kunnen helpen uw gewenste financiering tegen scherpe tarieven en voorwaarden rond te krijgen.

Ofschoon onze specialisten experts zijn in woninghypotheken voor ondernemers, hebben we ons de laatste jaren vanwege de grote vraag ook verder gespecialiseerd in bedrijfspand- en beleggingspandfinancieringen. Beide soorten hebben hun eigen specifieke mogelijkheden, maar ook risico's. Maak gerust een afspraak om uw wensen en mogelijkheden door te spreken.

Financiering bedrijfspand

Met de huidige lage rente kan het interessant zijn uw bedrijfspand zelf te financieren, of een bestaande financiering om te zetten. Buiten de initiële kosten, zullen de kosten op langere termijn doorgaans een stuk lager zijn dan bij huur. Daarbij kunt u in uw bedrijfspand vermogen opbouwen. Bovendien heeft u natuurlijk volledig zelf zeggenschap over uw pand.

Wij kunnen u uitstekend adviseren over de wijze waarop de financiering het beste kan plaatsvinden, zonder dat de lasten uw onderneming in gevaar zullen brengen. Deze financiering staat dan los van uw (bestaande) financieringen bij uw eigen bank. Door het bedrijfspand bij een gespecialiseerde geldverstrekker te financieren, bent u veel minder afhankelijk van uw eigen bank en in veel gevallen zullen dan ook de rente- en aflossingsverplichtingen lager uitvallen.

Financiering beleggingspand

Een nadeel van de huidige lage rentestand is dat u weinig rendement krijgt op uw liquiditeiten. Het kan daarom interessant voor u zijn om uw geld (deels) te investeren in een beleggingspand. Er zijn vele mogelijkheden om zo'n beleggingspand te financieren. Hypotheekcentrum voor Ondernemers is in staat om u over de verschillende mogelijkheden te adviseren en u te helpen bij het verkrijgen van de gewenste financiering. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken.

Onze adviseurs 

Herman.png
Herman van Houten
Algemeen directeur
ellen.png
Ellen Brentjens
Hypotheek specialist
angela.png
Angela Knaken-Hogerhorst
Hypotheek specialist

Ondernemershypotheek? 90% slagingskans bij Hypotheekcentrum voor Ondernemers

Meer dan 90% slagingskans

90% slagingskans om een hypotheek te krijgen. Lees meer...

Hypotheek voor zelfstandigen, bereken het hier

Inkomen bepalen. Zo doet u dat.

Uw inkomen bepaalt uw hypotheek. Lees meer...

Hypotheek voor zelfstandigen, wat zijn onze kosten?

Bemiddelingskosten

Welke kosten berekent HCvO voor bemiddeling? Lees meer...